kolmapäev, 14. juuni 2017

Edukas teine päev

Teine päev projektis algas mõnusa hilinemisega hommikusöögile, mille tõttu lepiti kokku kindel kellaaeg. Kõhus paar pannkooki rohkem kui enne ja me olime valmis päeva esimesteks tegevusteks. Ärgutuseks tegime me paar meeskonnamängu, siis üritasime komplekteerida edu saladust inimese iseloomu kaudu. Saime igaüks ühe varem nimetatud iseloomuomaduse ning pidime vaid miimikat kasutades selle ka näidendi abil teistele selgeks tegema. Lisaks tegime veel mõned meeskonnamängud õues, näiteks käterätiku peal veetopsi kandmine ja miinimäng.
 Lõunale eelnes vaba aeg ning järgnes üks päeva põnevamaid mänge nimega „Õhupalliõnnetus“, kus pidime nimetatud olukorras panema tähtsuse järjekorda ellujäämiseks vajalikud esemed, näiteks kalapüügivahendid, nailonköie ja ravimid. Seejärel võrdlesime enda tulemusi teistega ja tegime grupiga üksmeelselt ka oma järjestuse.
Veidi rohkem aega nõudis ka enda eduka tuleviku kujutamine paberil, milleks pidime kasutama väljalõikeid ajakirjadest. Tutvustati õhtust Eurovisiooni ja peeti enne vaba aega maha üks matš pallimängu, mis sarnanes Jahimehele ja mille nimeks kuulsin olevat Soome Pall. Mõned hulljulged tegid karastuseks ka kiire supluse meres.

Pärast õhtusööki anti meile aega oma esitusega Eurovisiooniks tegeleda. Eesmärk oli kirjutada mingile loole uued teemakohased sõnad ja siis hiljem ette kanda, kusjuures lugusid valiti väga erinevaid, „Partymakerist“ omakirjutatud lugudeni. Eurovisiooni tegi vahvaks ka meie õhtujuht Dima! Viimase vaba aja jooksul peeti maha ka üks mõnus mäng Maffiat.










Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar