pühapäev, 25. juuni 2017

Ja saigi meie aeg Roostal läbi

Neljas ja ühtlasi lõpetav viimane päev oli täis lubadusi üksteisega edasi suhelda, pakkimist ja tagasiside andmist.

Alustasime päeva nüüdseks juba rutiinse hommikusöögiga kell üheksa hommikul. Kahjuks oli mõnel inimesel nii suur uni peal, et tuli kasutusele võtta üks tassitäis külma vett. Peale järjekordset pudrukaussi kogunesime viimast korda konverentsisaali, kus toimusid meie viimased projektipõhised ühistegevused. Kõik tutvusime enda salasõpradega. Juba esimesel päeval saime loosi käigus endale ühe inimese nime, kellele tuli kohalviibimise paremaks tegemise jaoks väikeseid üllatusi teha. Selleks võis olla kõik positiivne kallistusest kommipakini. Seljad vastastiku istudes pidime ainult käte abil kindlaks tegema, kellega on tegu. Veel saime selja peale endale valge paberi, millele kõik midagi meeldejäävat kirjutasid.

Kõige viimase ülesandena istusime väikestes gruppides, mida nimetasime kohvikuteks ning kirjutasime paberile kõik, mis oli hea, mis oli halb, mida võiks korrata jne.

Seejärel saime tunnikese pakkimiseks ning  peale seda läksime juba lõunasööki sööma. Terve päeva lõpu saime endale vaba aega, et minna randa ning niisama mõnusalt aega veeta. Avastasime enda jaoks ka suure külakiige.



George, kas see oled sina?


Kas see on George?

George sina või?





Kamoflaaž

Žonglöör


"Ma pole varem nii lahedas projektis osalenud! Juba igatsen sealseid inimesi. Need üritused on ikka superlahedad, loodan, et saan tulevastel veel osaleda!"

"see projekt oli lihtsalt imeline nii palju häid hetki, inimesi,mälestusi..väga tore et keegi viitsib selliseid kohtumisi korraldada!!!"

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar